Kolam renang
Akuarium
Tabung Akrilik
Lembar akrilik

Kolam renang

Kolam renang

KINGSING ACRYLIC minangka investasi Kingsign International (China) winates ing Shanghai, panyiapan dodolan berorientasi ekspor lan domestik, ditambah karo perusahaan penjualan komprehensif, ngekspor macem-macem lembaran akrilik, tabung, pipa, lan nindakake macem-macem skala internasional proyek akuarium lan kolam renang.
Panel jendela kolam renang akrilik duwe transmisi cahya sing jelas. Nggunakake akrilik, ora ana watesan, tembok sisih lan sisih ngisor, utawa tembok sisih gabungan, utawa kabeh kolam renang, kita bisa nggawe minangka desain sampeyan. Kita ngasilake panel jendela kolam akrilik kanthi proses casting siji wektu, kanthi resistensi pengaruh sing kuat, lan resistensi UV, bisa tahan uji cuaca lan wektu.
Pabrikan Kingsign kanthi wujud lan sembarang kolam renang akrilik ukuran, produksi kasebut digawe kanthi oven otomatis ukuran amba lan mesin mesin sumbu lima. Ing panel akrilik sing ora dikepengini, kita duwe salah siji ukuran blok akrilik monolitik global paling gedhe yaiku â € ˜11500mm x 3000mm lan 8100 x 3700mmâ € ™. Kita menehi garansi kabeh sheet akrilik saka Kingsign kanthi 30 taun tanpa warna kuning. Kita wis lulus tes SGS ing standar US US.

Akuarium

Akuarium

KINGSIGN ACRYLIC minangka pabrikan profesional lan panyedhiya akuarium ing Shanghai, China, sing diinvestasikan dening Kignsign International (China) Limited, nggarap desain, pabrik penjualan produk akuarium akrilik. Kanthi produksi 33.000 meter persegi lan wilayah kantor, Kingsign melu perusahaan sing melu akuarium, kolam renang, lan teknik lanskap luwih saka 20 taun.
Kingsign nyedhiyakake akuarium akrilik kanthi panel datar, mbentuk & mlengkung panel sudhut mlengkung, ikatan, anil & lokal, uga instalasi internasional. Kita kanthi independen nggawe perekat akrilik, sing bisa nggawe sheet akrilik sing luwih apik ing panel datar akrilik, trowongan, tangki, akrilik sing bentuk pungkasan dites dadi luwih kuat lan luwih jelas tinimbang perekat liyane, nggawe akuarium akrilik sing dadi kelas anyar.
Nganti saiki, Kingsign nindakake â € ˜Sampeyan bisa ditindakakeâ € ™, tekan level ndhuwur kapasitas produksi, kualitas, wektu pangiriman. Akuarium akrilik Kingsign mlebu ing pirang-pirang negara, Brasil, AS, Inggris, Australia, lan UEA lan liya-liyane, nggawe akeh proyek. Amarga kualitas, lan layanan profesional, kita nampa akeh reputasi klien lan ora ana keluhan saiki.

Akrilik Pariwara

Akrilik Pariwara

KINGSIGN ACRYLIC minangka pabrikan khusus lan panyedhiya produk akrilik pariwara ing Shanghai, China, sing diinvestasikan dening Kingsign International (China) Limited, nggarap desain, manufaktur, penjualan produk akuarium akrilik. Kabeh akrilik pariwara Kingsign diproduksi kanthi 100% bahan Mitsubishi MMA prawan murni.
Akrilik pariwara minangka jeneng kabeh sheet, tabung, batang akrilik, sing biasane aplikasi kasebut digunakake ing lapangan pariwara, nanging pariwara dudu siji-sijine aplikasi. Ing kene, sampeyan bakal nemokake kategori produk akrilik sing paling lengkap. Ing sheet akrilik, kita mbagi lembaran akrilik pariwara, tabung akrilik, batang akrilik menyang subkelas rinci miturut macem-macem aplikasi, bentuk, lan permukaan sing wis rampung.
Kingsign bosok ing akrilik pariwara sing diajukake kanthi luwih saka 17 taun, kanthi kualifikasi sertifikasi SGS, ISO, FDA, CE dll. Wektu dadi emas kanggo kita loro, mula kita duwe gaweyan tim profesional lan lini produksi bisa nggawe kualitas apik ing wektu cendhak. Kualitas kasebut minangka asile produksi minangka prinsip produksi, kita nggunakake 100% bahan baku Mitsubishi prawan. Babagan sawise layanan sales, bales sajrone 2 jam, layanan kanthi 24 jam.

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Kingsign Acrylic minangka plastik Kingsign A.S. (Kingsign plastik INC.) Lan H.K. Investasi modal kingign internasional (China) ing Shanghai, China nyiyapake bahan akrilik, produk utama yaiku lembaran akrilik tingkat tinggi, tabung, batang, desain jendela kolam renang akrilik sing gedhe banget, tangki iwak akuarium, trowongan akrilik sing gedhe papan, pasokan lan instalasi; Desain, pabrik lan instalasi aplikasi adegan bahan akrilik skala gedhe.

Kingsign Acrylic bakal ngoperasikake layanan domestik lan internasional ing daratan China, karo perusahaan HK Kingsign International (China) Lan A.S. Kingsign Plastics INC., Loro ing A.S., ngluncurake layanan internasional. Mlaku ing njero negeri lan ekspor rong dalan, pasar dodolan ing njero njero negeri lan asing, kondhang ing njero omah lan luar negeri.

Produk anyar

KASUS PROYEK

News