Kolam renang
Akuarium
Tabung Akrilik
Lembar akrilik

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Kingsign Acrylic minangka plastik Kingsign A.S. (Kingsign plastik INC.) Lan H.K. Investasi modal kingign internasional (China) ing Shanghai, China nyiyapake bahan akrilik, produk utama yaiku lembaran akrilik tingkat tinggi, tabung, batang, desain jendela kolam renang akrilik sing gedhe banget, tangki iwak akuarium, trowongan akrilik sing gedhe papan, pasokan lan instalasi; Desain, pabrik lan instalasi aplikasi adegan bahan akrilik skala gedhe.

Kingsign Acrylic bakal ngoperasikake layanan domestik lan internasional ing daratan China, karo perusahaan HK Kingsign International (China) Lan A.S. Kingsign Plastics INC., Loro ing A.S., ngluncurake layanan internasional. Mlaku ing njero negeri lan ekspor rong dalan, pasar dodolan ing njero njero negeri lan asing, kondhang ing njero omah lan luar negeri.

Produk anyar

KASUS PROYEK

News